De cursus Maskermaker

Eind augustus ga ik de cursus ´De maskermaker´ volgen. Hierbij wat meer informatie over de inhoud.

De maskers: een poort naar

diagnostiek van binnenuit

‘Ken je mij? Wie ben ik dan?’

Een workshop over diagnostiek van binnenuit. Voor mensen die handvaten willen krijgen in het zichzelf inzetten als instrument in de ontmoeting.
Hoe gebruik je de weg naar binnen – in contact met wie jij ten diepste bent – als middel in de professionele relatie? Inzicht in de maskers en de bijbehorende kernthema’s, ervaringen en taken van jezelf en van anderen, zijn daarbij een waardevol houvast.

In de aanpassing aan de wereld en in het maken van een ego verliezen we een deel van onze openheid en heelheid. Dat is de prijs van het op aarde komen. Soms leidt dit tot een manier van zijn waarin de speelruimte ontbreekt: een karakter-structuur, doorwerkend in lichaam, ziel en in contact. Vooral onder druk klampen we ons aan zo’n masker vast.
In deze workshop onderzoek je hoe de polariteiten hemel – aarde, vervulling – tekort, samen – apart, vertrouwen – wantrouwen, pijn – geluk, controle – overgave doorwerken in jezelf en in de communicatie. Met welke polariteiten ben jij ‘van huis uit’ vertrouwd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: