De Sleutel tot Zelf-Bevrijding, Cristine Beerlandt

Psychologische oorsprong van 1100 ziekten, een geweldig boek

De Sleutel tot Zelf-Bevrijding
Ziekte is een signaal van het feit dat er op psycho-emotioneel niveau iets niet goed zit. De ware genezing van een kwaal vindt slechts plaats als de ziekte op emotioneel en psychologisch vlak wordt beseft en opgelost.

Genezing
In De Sleutel tot Zelf-Bevrijding pleit Christiane allerminst voor het weigeren van geneesmiddelen of –methoden; ze kunnen op een bepaald moment zeker helpen om de ziekte te overwinnen. Ware genezing (en daardoor zelf-bevrijding) vindt echter niet plaats op het fysische of scheikundige niveau.

Christiane’s visie
In het eerste deel van het boek, de sleutel tot leven in geluk, beschrijft Christiane haar visie over onder andere het leven, de toekomst, emoties, liefde, voeding en gezondheid, astrologie en kinderen.

Totstandkoming
Ook beschrijft ze hoe de informatie in dit boek tot stand gekomen is: ze heeft zo’n 1100 ziekten op briefjes gezet. Vervolgens heeft ze zich per briefje (zonder te weten welke ziekte erop stond) afgestemd op haar diepste innerlijk weten en heeft ze gevraagd wat de onderliggende oorzaak van de betreffende ziekte is (dit in tegenstelling tot het overzicht in Louise Hay’s´ Je kunt je leven helen´ – dit is door jarenlange observatie van cliënten ontstaan).

Ziektebeelden
Deze uitgebreide informatie per ziektebeeld is te vinden in het tweede deel van het boek: de sleutel tot gezondheid en genezing. Het bevat informatie over zeer ernstige maar ook over “kleine” ziekten. In dit deel wordt ook de psychologisch symboliek van de lichaamsdelen besproken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: