Familieopstellingen

In bijna elke situatie waarin je verkeert ben je deel van een systeem. Of dit nu je familie, werkomgeving of sportclub is. Er geldt altijd een onuitgesproken ordening, structuur en balans.

In een systeemopstelling laat je mede-deelnemers de plek innemen van de personen die belangrijk zijn voor je vraag. Dit gebeurt letterlijk in de ruimte. Zij wórden als het ware de betreffende persoon. Op die manier wordt zichtbaar hoe onderlinge verhoudingen in elkaar zitten en hoe je aan het systeem verbonden bent. Door veranderen van posities kan balans worden hersteld en energie stromen. Dit is een enorm sterke hulpbron voor het dagelijks leven.

Het is een bijzondere ervaring voor zowel representant/deelnemer als vraagsteller om het systeem op deze manier ‘voor je’ te zien en te ervaren. Het dient zich eenvoudigweg aan.

Voorbeelden van vragen:
– ik voel me niet vrij om te zijn wie ik ben
– op mijn schouders lijkt een last te rusten
– het lijkt alsof ik er niet bij hoor
– ik heb steeds conflicten en snap niet waarom
– het zou fijn zijn als er eens voor mij gezorgd werd
– ik lijk maar niet los te komen van bepaald gedrag

In het één op één traject kan ook een tafelopstelling worden gedaan. Deze biedt dezelfde inzichten als een opstelling in de ruimte, maar heeft soms iets minder impact en werkt met kleinere elementen.

Zelf een datum en lokatie kiezen:
Uniek in ons aanbod is de mogelijkheid zelf een datum en lokatie te kiezen met een groepje van 2 of 3 vraagstellers. Je mag ook zelf je representanten aandragen, niemand hoeft ervaring te hebben. Indien nodig neem ik zelf enkele representanten mee. Zo kom ik dus wanneer het jou uitkomt op de plek die voor jou prettig is. Het kan enorm verrijkend zijn dit als groep aan te gaan. Vriendinnen, team, buren, spirituele club, noem maar op. Voel je vrij hierover contact met mij op te nemen. Als de lokatie buiten Utrecht is worden er reiskosten in rekening gebracht. De mogelijke kosten voor de lokatie is niet voor rekening van INZICH-T. Wel kan er een suggestie voor een ruimte worden gedaan.

www.inzich-t.nl

1 Response so far »

  1. 1

    These are truly enormous ideas in regarding blogging. You have touched some
    nice factors here. Any way keep up wrinting.


Comment RSS · TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: