Werkwijze

Mijn manier van werken wordt niet zelden als to-the-real-point en indringend ervaren. Met liefde en volle aandacht. Ik raak diepere lagen aan waar vaak een sleutel ligt. Als we verder willen komen is het werken aan de oppervlakte vaak symptoombestrijding. Onder de meeste onbalans ligt een dieper gelegen oorzaak. Hiernaar durven kijken maakt ons open voor heling. Het “systemisch kijken” is een rode draad door alle trajecten. Elk goeddraaiend systeem heeft een balans in geven en nemen, heeft een gerespecteerde hierarchie en er is voor iedereen een goede plek.

EFT (emotional Freedom Technique) vormt een waardevolle aanvulling omdat deze direkt op de blokkades in het energielichaam werkt. Soms verdwijnen klachten als sneeuw voor de zon, alleen door het kloppen op meridianen.

Via ervaringsoefeningen, opstellingen en gesprekken komen we tot de kern.

Een techniek waar ik veel mee werk is de imaginatietechniek. Je eigen beeldenwereld zegt veel over je bewuste, maar ook onbewuste drijfveren. Het is een krachtige methode, omdat de beelden uit jouw kern afkomstig zijn.
Binnen de imaginatie zet je bijvoorbeeld je eigen creativiteit in, maar ook geleide fantasien, kaarten kiezen en “stel je voor dat….” kunnen onderdeel uitmaken van jouw traject.

Verder maak ik onder andere gebruik van aspecten van NLP, affirmaties, lichaamsgerichte oefeningen en kernkwadranten.

Het kan ook zijn dat een familie- of organisatie-opstelling uitkomst kan bieden in een 1 op 1 traject. Hiervoor kan ook apart een workshop  gedaan worden. 

Vaak is de keuze van de techniek intuitief bepaald, passend bij de vraag op dat moment.

Mogenlijkheden:

* PERSOONLIJKE BEGELEIDING

* ADD en ADHD COACHING

*ADD en ADHD TRAINING

* FAMILIEOPSTELLINGEN

* E-BEGELEIDING

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: